WhatsApp Chat
met
ons!

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

KEukenmontage Winsum

Super blij mee.

Anita Franken

Keukenmontage

Onze nieuwe keuken waar we ontzettend blij mee zijn 
Mogelijk gemaakt door:
Keukenhuis Roden
Keuken Montage Bedrijf R. Reinders
Wieske voor wonen
Alex Kielstra Afbouw

Chris Buhrs

Kraan RINGSKĂ„R demonteren en nieuwe monteren in bestaande keuken

Ronald heeft mijn kraan vakkundig en snel vervangen voor een nieuwe niet lekkende kraan van de IKEA. Hij heeft duidelijk veel ervaring met IKEA keukens, want kon snel de kastjes eruit klikken en de kraan vervangen.
Ook de communicatie en facturatie verliep keurig. Niets op aan te merken!

Lotte de Koning

Keuken Assen

Voor ons de volledige 5 sterren!!!! Niets meer dan lof van het eerste gesprek tot eindelijke de keuken zoals deze nu staat van ontwerp tot plaatsing in volledige tevredenheid. Het keuken ontwerp ging in prima combinatie van eigen inbreng en tips om tot het perfecte plaatje te komen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en deze zijn prima tot uiting gekomen in onze nieuwe keuken. Je hoort weleens van die verhalen dat je een keuken wilt die voldoet aan alle wensen; in ons geval is dat gelukt. De plaatsing van de keuken is ook volledig naar tevredenheid verlopen er werd zeer netjes gewerkt; het voorwerk hiervan heeft zeker bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat. De Keuken is geworden zoals we het hadden gehoopt. Complimenten voor ontwerp en advies En de complimenten voor het voorwerk en het plaatsen van de keuken aan Ronald Reinders Van Ons een dikke pluim!

Groeten Henk En Marika Suurd Assen

Keuken plaatsen

Vandaag een keuken laten plaatsen door Service- & Montagebedrijf Reinders. Hij heeft van een 2dehands keuken weer een complete keuken weten te maken. Echt super!

Rianne Zwarts-Reinders