Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Keuken Assen

Voor ons de volledige 5 sterren!!!! Niets meer dan lof van het eerste gesprek tot eindelijke de keuken zoals deze nu staat van ontwerp tot plaatsing in volledige tevredenheid. Het keuken ontwerp ging in prima combinatie van eigen inbreng en tips om tot het perfecte plaatje te komen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en deze zijn prima tot uiting gekomen in onze nieuwe keuken. Je hoort weleens van die verhalen dat je een keuken wilt die voldoet aan alle wensen; in ons geval is dat gelukt. De plaatsing van de keuken is ook volledig naar tevredenheid verlopen er werd zeer netjes gewerkt; het voorwerk hiervan heeft zeker bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat. De Keuken is geworden zoals we het hadden gehoopt. Complimenten voor ontwerp en advies En de complimenten voor het voorwerk en het plaatsen van de keuken aan Ronald Reinders Van Ons een dikke pluim!

Groeten Henk En Marika Suurd Assen

Keuken plaatsen

Vandaag een keuken laten plaatsen door Service- & Montagebedrijf Reinders. Hij heeft van een 2dehands keuken weer een complete keuken weten te maken. Echt super!

Rianne Zwarts-Reinders

Ikea keuken montage Groningen

Hele goeie vakman. Heeft voor ons een Ikea keuken in elkaar gezet, alles goed vastgemaakt etc. Vaatwasser en elektrische kookplaat, ovens etc. Snelle werker en heel netjes. Allemaal tienen lijkt wat overdreven, maar waarom een negen geven als het een tien was. Perfect dus.

Dhr Brand

Keuken monteren en aansluiten Zeewolde

super service, we hadden een afspraak gemaakt voor de montage van de keuken die zeer snel en vakkundig werd geplaatst, en vervolgens heeft reinders ook getegeld. al met al 2 dagen werk gehad voor een zeer scherpe prijs en strak werk. wij hebben een nieuwe offerte afspraak gemaakt met hem dat hij onze badkamer ook komt doen. wij zijn zeer tevreden.

Dhr Konijn